Vakantiehuis 4.1 te huur in Westhavenbay Tenerife

Nieuw gerenoveerde duplex gelegen in het Westhavenbay complex te Tenerife. Vlaamse eigenaars – Restaurant in het complex – Zwembad en zicht op zee – Hotel service en verhuur via Westhavenbay

Je betaalt niet per persoon maar voor het volledige huis in het hotelcomplex van Westhavenbay Tenerife.

Geniet met vrienden van een leuk duplex appartement waar je met maximum 6 personen kan logeren. Leef buiten, gebruik de barbecue op het terras of ga naar het westhavenbay restaurant.
Het appartement heeft een volledig ingerichte keuken waardoor je ook zelf je Spaanse tapas kan maken.
De 4.1 hoekduplex werd in 2019 volledig gerenoveerd en bevat 2 slaapkamers, en een sofabed.
Info, mail gerust naar liendaryserhove@hotmail.com
0475 70 09 09
Als trotse eigenaar van dit luxe hoek appartement kunnen wij samen met Westhavenbay een verblijf alleen maar aanbevelen. Het volledige huis, 2 verdiepingen bevat 2 slaapkamers, keuken, living met TV Vlaanderen, badkamer, wasmachine. Dank zij de goede hotelservice van Westhavenbay zijn lakens en handdoeken inbegrepen en water en electriciteit gratis tijdens uw verblijf. We geven u graag meer uitleg op allerhande vragen. Zo kan je tevens via de receptie een safe huren die groot genoeg is voor een laptop en andere waardevolle spullen.
vakantiehuis Tenerife westhavenbay
Volledig eigen woning met verdieping waardoor je op een veilige manier in je eigen bubbel van je vakantie kan genieten

New table concept design tafel met alessi klapstoelen zorgen voor een ruime luchtige living.

  • Onze duplex is gelegen in het voor Belgen bekende Westhavenbay complex. In het restaurant kan u ontbijten, lunchen of dineren met zicht op de Oceaan en de baai van Las Galletas. Tevens is er de lounge bar waar tal van activiteiten worden georganiseerd. Het zwembad is verwarmd in de winter en gratis. Tevens is er gratis wifi in het restaurant, lounge bar en aan het zwembad
  • Internet beschikbaar
  • Met uw eigen ingerichte keuken kan u ook zelf koken of de barbecue gebruiken op ons afgesloten eigen terras. Aan de receptie kan u de barbecue grill vragen.
  • Via de receptie kan u excursies boeken, fietsen huren, extra handdoeken, linnen vragen. Ook kunnen wij u in contact brengen met mijn zus Linda Wailly die al meer dan 25 jaar een professionele gids is in Tenerife. Zij kent de mooiste plekjes en woont al jaren in Tenerife.
  • Bel ons +32 0475 70 09 09 +32 0472 62 22 43 mail ons voor beschikbaarheid wij wonen in Aalter (Belgie)
De eigenaars Lienda Ryserhove en Serge Wailly van de 4.1


In het zuiden van Tenerife bij het havenstadje Las Galletas kan u het Westhavenbay complex vinden.
Of u kan ons contacteren inzake beschikbaarheid of de kalender raadplegen. +32(0)472622243. liendaryserhove@hotmail.com
We geven alvast een indicatie via de reservatie/ beschikbaarheidskalender.

Prijzen zijn afhankelijk van periodes en duurtijd. Wil u overwinteren en enkele maanden huren in Tenerife, vraag naar onze voorwaarden.

We checken steeds met de uitbating van Westhavenbay die ook de sleutel heeft of onze duplex nog beschikbaar is.  Beneden is er een eigen zonnig terras met barbecue en ligzetels. Maar je kan ook 60 meter naar beneden wandelen naar het zwembad en restaurant van Westhavenbay. Dit duplex appartement werd volledig gerenoveerd in 2018 Volledig ingerichte keuken met alle faciliteiten.